Rikra Campers Scherpenzeel

Financieren

×

Financieren

Wat zeggen onze klanten?

Sandra Nooren
Sandra Nooren
2023-05-23
RiKra campers... tja... ik had er nog nooit van gehoord maar plots zag ik een camper die aan mijn voorkeuren voldeed. Direct contact genomen en het gesprek wat ik met hun had gehad was heel aangenaam. Toen ik ze trof voldeed de camper en hun aan mijn verwachtingen en tja wat denk je, de camper was verkocht. Helemaal happy! Geweldige mensen mag ik wel zeggen, zakelijk maar ook sociaal en dat is de combinatie die ik zoek. Alle tijd voor je, goede en uitgebreide uitleg van de camper en mocht er nadien toch nog iets zijn (wat ik niet verwacht) dan kun je ze altijd bellen en dan zullen ze je ook helpen. Dus Ries en Nanja, dank je wel voor deze prachtige camper en mocht ik ooit weer een camper zoeken dan ik zal direct contact met jullie zoeken. Mvg. Sandra.
Chloë Janssen
Chloë Janssen
2023-05-23
Vanaf de eerste ontvangst hebben Ries en zijn vrouw ons een zeer goed gevoel gegeven hetgeen ons heeft doen besluiten de camper te kopen. Alle ontvangen informatie voor de koop en zeker bij de aflevering was geweldig en getuigt van "liefde voor het vak" (en was hun werkelijk niets teveel). En voor z'n aankoop is dit voor ons een enorme meerwaarde geweest en genieten wij iedere dag van de keus als de camper op de oprit staat. Ronald en Suzan Janssen
Tim Van M
Tim Van M
2023-05-12
Wij hebben onze prachtige Adria camper gekocht bij deze lieve, betrouwbare en zeer behulpzame mensen. Duidelijke communicatie, nemen alle tijd om alles goed uit te leggen en hebben ons zelfs van station gehaald op de dag van de aankoop. Ik kan Rikra campers dan ook zeker aanbevelen!
Helga Jetten
Helga Jetten
2023-03-31
In één woord Top, zowel aankoop als bemiddeling goed, vakkundig en snel geregeld! Maatwerk, extra stopcontacten, bij Ries en Nanja is alles mogelijk! Vriendelijke Topservice Ton en Helga Jetten
Ben Van den Berg
Ben Van den Berg
2023-02-03
Rikra Campers is een goed en zeer betrouwbaar adres om een camper te kopen. Wij zijn hartelijk ontvangen en kregen goede uitleg over onze buscamper. Ben en Diny
jettie berg
jettie berg
2023-01-26
wij hebben bij Rika Campers onze camper gekocht. Ze zijn lief, niks is te veel. je kunt alles vragen. ze hebben ons opgehaald bij de trein, broodjes stonden klaar. en goede service dank jullie wel🙏
G GIJSBERTSEN
G GIJSBERTSEN
2022-11-06
Recent een mooie jonge Possl buscamper gekocht bij Ries en Nanja. Fijn bedrijf, eerlijke prijs en nette afwikkeling. Kan ze bij iedereen aanbevelen.
Wilma Schomaker
Wilma Schomaker
2022-08-21
Geweldige camper gekocht bij RIKRA -campers perfecte service zeer vriendelijke mensen! GEWELDIG👍. Echt een aanrader!!
Nathalie Meijboom
Nathalie Meijboom
2022-05-27
Wij nog niet zo lang geleden een hele mooie en jonge buscamper gekocht bij Rikra. Vanaf het eerste moment was het contact heel erg prettig. We kregen ruim de tijd de hele camper te bekijken en kregen de uitleg waar wij om vroegen. Een prettig en gezellig contact geeft ook vertrouwen! We hebben eerlijk en open kunnen praten over de aanschaf van de camper en daarom al snel een deal kunnen maken waar wij heel erg blij mee zijn. Ook naderhand met het helpen en meedenken van sommige vragen is geen probleem en dat is fijn! Heel erg blij met onze bus en wij raden Rikra Campers dan ook graag aan bij iedereen!
Gaby Valentin
Gaby Valentin
2022-05-25
Sinds kort ben ik de erg blije eigenaar van een Possl Summit 640. Met de aankoop bij Rikra campers had ik het met Ries en Nanja niet beter kunnen treffen, zij zijn oprecht en persoonlijk betrokken. Vanaf het eerste contact had ik een heel goed gevoel bij het bedrijf, de vriendelijke behulpzame mensen erachter, de lokatie en wijze waarop de camper gestald stond. Ries en Nanja zijn professionals, geen moeite is hen te veel. Zij hebben zoveel service geboden dat al mijn persoonlijke wensen bij afhalen al geregeld waren. Voor alles geef ik ze een 10!! Voor mij is deze camper 'meant to be' en Ries en Nanja hebben me geholpen deze droom te verwezenlijken. Dank jullie wel!
Neem contact op

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in één van onze mooie campers? Of heeft u interesse om uw camper via ons te verkopen? Wij gaan graag met u in gesprek.

Neem contact op of bel 06 – 38 04 27 25