Rikra Campers Scherpenzeel

Adria Twin 640 SLB Automaat 5-2023

×

Wat zeggen onze klanten?

Michel van der Ploeg
Michel van der Ploeg
2024-02-13
Wij waren opzoek naar ons nieuwe huis op wielen voor onze droomreis en zagen de prachtige camper bij Rikra Campers. We waren opslag verliefd en maakte meteen een afspraak om te komen kijken. Ries was op vakantie, vandaar dat wij werden verwelkomt door Rob. Wat een warm welkom! Alles klopte! We waren razend enthousiast en hebben meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor de proefrit. Bij Ries en Nanja hadden wij ook een heel goed gevoel. Wij zij ontzettend blij met onze camper en willen Ries, Nanja en Rob hartelijk danken voor de openheid en gastvrijheid. Ik zal iedereen dit bedrijf aanraden. Zo’n persoonlijk ontvangst heb ik niet bij andere camper dealers gehad. Alles is precies waarvan wij droomde! Nu gaan wij ons klaarmaken voor onze droomreis.
Willem de vries
Willem de vries
2023-10-30
Precies de camper waar wij op zoek naar waren, vonden we op de site van Rikra. Gebeld en direct een afspraak gemaakt voor een bezichtiging . De camper zag er prachtig uit, zowel van binnen als van buiten. Na de proefrit was de koop snel rond gemaakt. Tijdens de aflevering werden we hartelijk ontvangen door Ries en Nanja. Uitgebreid werden alle zaken uitgelegd en waar nodig gedemonstreerd. Een mooi bedrijf, professioneel, maar tegelijk ook een heel prettige sfeer. 5 Sterren!
jack van straten
jack van straten
2023-09-30
Door te zoeken gekomen op de site van RIKRA campers! Daar stond onze droom afgebeeld, precies zoals wij hem wilden hebben. Gelijk gebeld en een afspraak gemaakt. Vervolgens de camper uitgebreid bekeken en diverse vragen gesteld waarna we van Ries afscheid namen wetende dat we onze droomcamper hadden gekocht! Gisteren hebben wij hem opgehaald. Samen met de trein heen waar Ries ons ophaalde bij het ns station. Vervolgens een zeer uitgebreide uitleg gehad en daarna met trots naar huis gereden! 5 sterren voor klantvriendelijkheid, betrokkenheid, bereikbaarheid, service je krijgt echt het gevoel geen nummer te zijn maar een klant!
Bert wagensveld
Bert wagensveld
2023-09-06
Wat een geweldige service. Camper gekocht en extra’s bij besteld. Aflevering zaterdag. Maar mooi weer op komst. Bellen oke kom maar om over te schrijven. Camper 5 dagen eerder klaar. Dit is een geweldig team en denken aan de klant. Komen terug van vakantie om het de klant naar de zin te maken. Dank ries en nanja. Toppie bedrijf zal ik zeker bij anderen aanbevelen. Namens Bert en Erna wagensveld.
GertJan van Schuppen
GertJan van Schuppen
2023-08-04
Na een zoektocht naar onze droomcamper bij diverse camperbedrijven in het land zijn we uitgekomen bij Rikra Campers op slechts 15 minuten rijden van onze woonplaats! Hoe leuk is dat! Na prettig telefonisch en app contact zijn wij warm ontvangen (met een bak koffie) door Ries en Nanja. We kregen alle tijd om de camper van binnen en buiten te bekijken. 2 dagen later ook nog een proefrit kunnen maken en toen waren wij eruit: dit is onze droomcamper. Dus… camper verkocht! Ries zorgde ervoor dat de camper nog de nodige veiligheidssloten kreeg en na 3 weken konden wij de camper ophalen. Eerst de administratie op orde en daarna kregen wij uitgebreid uitleg van Ries. Top! Wat we erg gewaardeerd hebben is de eerlijke en open communicatie. We kunnen Rikra Campers dan ook van harte aanbevelen als u op zoek bent naar uw droomcamper! Bedankt voor alles Ries en Nanja! We laten snel weten (met foto!) hoe ons eerste camperavontuur is geweest. Groet, GertJan en Vincent
Barend Kieft
Barend Kieft
2023-07-15
Prachtige camper gekocht bij Rikra campers wat een goed bedrijf we hadden er bij het eerste contact al een goed gevoel bij super aflevering bedankt Ries &Nanja
Sandra Nooren
Sandra Nooren
2023-05-23
RiKra campers... tja... ik had er nog nooit van gehoord maar plots zag ik een camper die aan mijn voorkeuren voldeed. Direct contact genomen en het gesprek wat ik met hun had gehad was heel aangenaam. Toen ik ze trof voldeed de camper en hun aan mijn verwachtingen en tja wat denk je, de camper was verkocht. Helemaal happy! Geweldige mensen mag ik wel zeggen, zakelijk maar ook sociaal en dat is de combinatie die ik zoek. Alle tijd voor je, goede en uitgebreide uitleg van de camper en mocht er nadien toch nog iets zijn (wat ik niet verwacht) dan kun je ze altijd bellen en dan zullen ze je ook helpen. Dus Ries en Nanja, dank je wel voor deze prachtige camper en mocht ik ooit weer een camper zoeken dan ik zal direct contact met jullie zoeken. Mvg. Sandra.
Chloë Janssen
Chloë Janssen
2023-05-23
Vanaf de eerste ontvangst hebben Ries en zijn vrouw ons een zeer goed gevoel gegeven hetgeen ons heeft doen besluiten de camper te kopen. Alle ontvangen informatie voor de koop en zeker bij de aflevering was geweldig en getuigt van "liefde voor het vak" (en was hun werkelijk niets teveel). En voor z'n aankoop is dit voor ons een enorme meerwaarde geweest en genieten wij iedere dag van de keus als de camper op de oprit staat. Ronald en Suzan Janssen
Tim Van M
Tim Van M
2023-05-12
Wij hebben onze prachtige Adria camper gekocht bij deze lieve, betrouwbare en zeer behulpzame mensen. Duidelijke communicatie, nemen alle tijd om alles goed uit te leggen en hebben ons zelfs van station gehaald op de dag van de aankoop. Ik kan Rikra campers dan ook zeker aanbevelen!
Helga Jetten
Helga Jetten
2023-03-31
In één woord Top, zowel aankoop als bemiddeling goed, vakkundig en snel geregeld! Maatwerk, extra stopcontacten, bij Ries en Nanja is alles mogelijk! Vriendelijke Topservice Ton en Helga Jetten
Neem contact op

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in één van onze mooie campers? Of heeft u interesse om uw camper via ons te verkopen? Wij gaan graag met u in gesprek.

Neem contact op of bel 06 – 38 04 27 25